López de Lerma assegura que es va donar de baixa de CDC cordialment davant Mas

López de Lerma assegura que es va donar de baixa de CDC cordialment davant Mas

L’històric militant de CDC Josep López de Lerma ha defensat aquest dimecres que la seva sortida de CDC va ser cordial tant amb el secretari general, Artur Mas, com amb el president a Girona, Ricard Font, i la resta de companys del partit, sense que mai ningú li comuniqués un possible expedient d’expulsió.

En declaracions a Europa Press, ha explicat que va tramitar la seva baixa del partit el 20 maig 2011 sense haver-li estat notificat cap expedient d’expulsió, i en la carta que va dirigir a Mas li va demanar “total discreció interna i silenci extern”.

Mas, en nom de la direcció, va respondre el 8 de juny en una carta agraint “molt sincerament” la seva col.laboració amb el partit, ha sostingut el ja ex convergent.

“Et desitjo de tot cor poder continuar comptant amb la teva confiança en el futur. Sempre tindràs la nostra porta oberta a Convergència”, ha assegurat Mas a la carta, de manera que López de Lerma ha mostrat la seva indignació davant les veus del partit que parlen d’un expedient d’expulsió que finalment no es va obrir.

Per això, està estranyat de que aquestes veus hagin difós que es va estudiar expedient – tot i que finalment no es va fer -, i ha acusat el líder de CiU al Parlament, Oriol Pujol, a qui aquest dijous preveu presentar un requeriment notarial perquè aclareixi en què es basa per difondre aquesta informació: “Que digui qui, quan i per què se m’hauria obert aquest expedient”.

De fet, ha sostingut que és “absolutament fals i brut” afirmar que es va plantejar obrir un expedient abans d’haver presentat ell la seva baixa del partit.

Llicenciat en Dret i professor de la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), López de Lerma va ser sis vegades cap de llista de CiU per Girona en la generals, vicepresident del Congrés de 1993 a 1999 i regidor de Sant Feliu de Guíxols entre 1982 i 1989.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.