Denuncien un conductor que es va saltar un control a la revetlla de Sant Joan

Denuncien un conductor que es va saltar un control a la revetlla de Sant Joan

Els Mossos han denunciat un conductor de 40 anys per conduir temeràriament i després fugir en un dels macrocontrols de la passada festivitat de Sant Joan.

Segons han informat els Mossos, els agents van denunciar penalment el conductor per conduir temeràriament, amb el permís retirat judicialment i per atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets es van produir a la matinada del dia 24 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, quan agents de trànsit dels Mossos d’Esquadra feien un control d’alcoholèmia a la carretera C-31, al terme municipal de Mont- ras.

Cap a les quatre de la matinada, un mosso va indicar a un turisme que es dirigís cap a la zona de regulació del control, però aquest no va fer cas de les seves indicacions i va accelerar fent maniobres evasives, de manera que els agents, veient perillar la seva integritat, van tenir d’esquivar el vehicle i un d’ells va arribar a impactar lateralment amb el cotxe.

La policia autonòmica va iniciar una investigació per poder localitzar el vehicle que s’havia fugit a gran velocitat i el passat dia 29 els agents de trànsit de Sant Feliu localitzar el propietari del turisme, que era a més el conductor la nit dels fets.

També van comprovar que l’home conduïa amb el permís retirat judicialment el 2009 per un altre delicte contra la seguretat del trànsit-també conducció temerària-.

Els agents han lliurat al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols les diligències penals instruïdes contra el conductor denunciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.