Detinguts dos homes per robar material d’obra a la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós

Detinguts dos homes per robar material d’obra a la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós
Vista aèria del desdoblament de la C-31 entre Palamós i Platja d'Aro Foto: Generalitat de Catalunya
Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per robar material de les obres de la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós (Baix Empordà). Els fets van tenir lloc el 23 de juny quan una patrulla va aturar una furgoneta sospitosa. Els agents van escorcollar el vehicle i hi van trobar material divers que podria haver-se sostret d’una obra ja que, entre d’altres, hi havia senyals de trànsit, ferros per encofrar, termos elèctrics i bigues de ferro. Després d’algunes investigacions, la policia va saber que el material s’havia robat d’un petit recinte tancat que es trobava davant el cementeri de Calonge i on s’emmagatzemava material de les obres de la carretera. El material robat té un valor de 5.000 euros.
Els fets van passar sobre les dues de la tarda del 23 de juny quan una patrulla de la Bisbal va aturar una furgoneta sobre la qual ja hi havia sospites que es podria tractar d’un vehicle involucrat amb el robatori de ferralla i material de construcció. Una vegada aturada, la policia va identificar els dos ocupants i va adonar-se que el vehicle anava carregat de material d’obres com senyals de trànsit, ferros per encofrar, barres, bigues de ferro, termos elèctrics vells, algun palet de fusta i suports de baranes, entre d’altres.

Llavors, els agents van esbrinar que, efectivament, el material s’havia robat d’unes obres a la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós (Baix Empordà). Concretament, s’havia detectar un furt en un recinte tancat situat davant el cementiri de Calonge d’on uns lladres s’havien endut material divers. Per això, la policia va detenir els dos homes acusats d’un delicte de robatori amb força.

Els detinguts són Leonardo Kleber G. M., de 21 anys i Albert M. B., de 28 anys, ambdós veïns de Palamós (Baix Empordà). El valor del material robat puja a 5.000 euros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.