La Cambra de Comerç de Sant Feliu reclama que la Generalitat projecti el desdoblament de Girona a Llagostera

La Cambra de Comerç de Sant Feliu reclama que la Generalitat projecti el desdoblament de Girona a Llagostera

La comissió d’infraestructures i transports de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols vol mostrar la seva satisfacció perquè s’ha complert el calendari previst i el tram desdoblat de la C-·31 entre Castell d’Aro i Palamós ha entrat en servei coincidint amb el pont de Sant Joan. Així mateix vol agrair a l’antic govern de la Generalitat per haver impulsat l’obra, a l’actual per no haver-la retardat malgrat la situació econòmica que ha d’afrontar i a l’adjudicatària i la resta d’empreses que han participat en els treballs per l’esforç que han fet per poder tenir enllestides les obres en unes dates tant significatives pel sector turístic.

Aquesta nova infraestructura viària, llargament reivindicada per la Cambra de Comerç de Sant Feliu, contribuirà a fer molt més fluïda la circulació des de la sortida de l’AP7 a Maçanet de la Selva fins a Palafrugell. La Cambra de Comerç de Sant Feliu creu que la configuració com a autovia d’aquesta carretera tindrà conseqüències molt positives en la dinamització econòmica del territori, tant a nivell turístic  -perquè es tracta de la principal via d’accés a la Costa Brava centre- com per les empreses d’altres sectors que estan ubicades a la zona i que necessiten d’una bona xarxa viària per no perdre competitivitat.

Tot i l’avenç que suposa l’entrada en servei d’aquest nou tram de la C-31, la comissió d’infraestructures i transports de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols vol insistir en la necessitat de completar el desdoblament del ramal sud de l’anomenada Anella de les Gavarres, i convertir també en autovia la carretera que uneix Llagostera i Girona. La Cambra recorda l’alt volum de trànsit que suporta la C-65, i el gran nombre d’empreses que estan instal·lades en el seu entorn. En aquest sentit, la Cambra espera que l’actual govern reconsideri la intenció de l’anterior d’endarrerir aquest tram, tenint en compte que el desdoblament del tram nord, per la Bisbal d’Empordà, segueix aturat i genera divergències en el territori. Malgrat que es conscient de les dificultats pressupostàries que travessa la Generalitat i les mesures d’austeritat que ha pres, la Cambra creu que es bo que es comenci a planificar el desdoblament de la carretera de Girona a Llagostera sense més demora per facilitar que es pugui executar l’obra quan sigui factible assumir econòmicament la inversió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.