Sant Feliu arxiva un expedient obert a un delegat de CCOO

Sant Feliu arxiva un expedient obert a un delegat de CCOO

 

joan alfons

Segons Informa Diari De Girona L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó (CiU), ha decretat l’arxiu d’un expedient disciplinari que va obrir a un delegat de CCOO i agent de la Policia Local, Antoni Sánchez, per una possible falta disciplinària. El decret d’arxiu es fonamenta en el fet que l’instructor de l’expedient no proposa cap sanció cap a Sánchez basant-se en les compareixences que va motivar el cas i la documentació que tenia. L’arxiu es pot recórrer al contenciós administratiu. Sánchez, però, vol saber què ha costat a les arques municipals l’obertura d’aquest procediment disciplinari.
Els fets pels quals se li va obrir un expedient van tenir lloc en una assemblea d’UGT del 13 de novembre de l’any passat. En tot cas, l’instructor ha determinat l’arxiu. No va tenir el mateix final un expedient similar que li van obrir al germà de Sánchez, José Luis, que també és delegat de CCOO i president de la Junta Personal.
A aquest, li van imposar set dies de suspensió de sou i feina per un incident en una altra assemblea d’UGT. Una suspensió que l’ha d’aplicar el seu cap d’àrea, però que de moment no ho fa ja que ha demanat que l’Ajuntament li certifiqui si és d’aplicació la sanció, tenint en compte que es tracta d’un delegat sindical, el qual no podria ser sancionat en l’exercici de la seva condició representativa. Els Sánchez atribueixen aquests expedients a una persecució contra CCOO.
José Luis té oberts altres fronts, per exemple, el protocol d’assetjament arran d’una denúncia d’una altra treballadora de l’Ajuntament i representant d’UGT, Glòria Brugada. El protocol es va activar el 17 d’octubre de l’any passat i malgrat el mig any que ha transcorregut, no hi ha cap resolució. Sánchez demana a l’Ajuntament com està aquest cas, l’acusació del qual sempre ha negat i que relaciona amb la petició de documentació de promoció interna de Brugada. Una informació que ha entregat al jutjat d’instrucció, el qual ja l’ha citat com a denunciant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.