Joan Alfons Albó, nou alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Joan Alfons Albó, nou alcalde de Sant Feliu de Guíxols

El Sr. Joan Alfons  Albó i Albertí és el nou alcalde de Sant Feliu de Guíxols, després del Ple de Presa de Possessió dels Regidors/-es del mandat 2011-2015. Joan Alfons Albó, de Convergència i Unió (7 regidors), comptarà amb el suport dels regidors i regidores del PSC (5 regidors) per governar la ciutat, i es crea la figura del vicealcalde (Sr. Pere Albó). En la investidura, en total, el Sr. Joan Alfons Albó ha obtingut 12 vots sobre els 21.
El mateix dia de la presa de constitució, l’Ajuntament ja ha fet saber aquest nomenament als organismes oficials, així com als alcaldes de les ciutats agermanades amb Sant Feliu de Guíxols.

El Ple ha estat presidit al principi pel regidor de major edat, Sr. Pau Casals (CiU), i la de menys, Sra. Verónica Lahoya (PSC), amb la participació tècnica de la interventora de comptes municipal, Sra. Maria Ángel Barrio, qui ha exposat l’estat dels comptes del consistori, i la secretària accidental, Sra. Marta Vila, la qual ha tingut un paper rellevant durant tot l’acte.

El ple s’ha pogut seguir a la sala de Plens, i les persones que no hi cabien han pogut gaudir d’una pantalla facilitada per l’àrea de Premsa-Alcaldia a l’exterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.