Avancem i MES acorden anar junts al Baix Empordà

Avancem i MES acorden anar junts al Baix Empordà

 

http://www.elpunt.cat

Segons Informa El Punt Avui Moviment d’Esquerres i Avancem al Baix Empordà s’han compromès a treballar conjuntament per oferir un “espai únic” a aquelles persones “socialistes i sobiranistes que resideixen al Baix Empordà”. L’entesa que es va tancar diumenge es concreta inicialment amb la formació de quatre candidatures, a Calonge i Sant Antoni, a Sant Feliu de Guíxols, a Corçà i a Santa Cristina d’Aro.

En el manifest de confluència que han signat Elisenda Pérez, d’Avancem, que encapçalarà la candidatura de Calonge i Sant Antoni, i Pere Albó, de Moviment d’Esquerres (MES), que serà el cap de llista de Sant Feliu de Guíxols, es marquen objectius ambiciosos: “Junts, volem ser el nou pal de paller del socialisme català, un socialisme que inclogui tota la diàspora actual dels socialistes sobiranistes al Baix Empordà, treballant des de la base i el territori per tal de retornar el socialisme al lloc que li pertoca, tant per història com per ideologia.”

La candidatura de Corçà estarà encapçalada per l’actual alcaldessa, Maria Carme Güell, que en els darrers comicis va presentar-se sota el paraigua de la marca blanca del PSC i ara ho farà com a membre del Moviment d’Esquerres. A Santa Cristina, hi serà Carme Soler, actual regidora de CiU i que, al mes de febrer, ja va presentar la candidatura de MES, avalada per l’impulsor barceloní Jordi Martí. En el cas de Güell, de Corçà, la llista serà de Moviment d’Esquerres i no renunciarà a l’entesa que manté amb ERC. De fet, la llista serà MES per Corçà-AM, la marca blanca dels republicans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.