FUTUR HOSTAL DEL CHIC AL PORTALET

FUTUR HOSTAL DEL CHIC AL PORTALET

 

HOSTAL-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Després de la desaparició de l’emblemàtic Chic Bar de la Rambla del Portalet, arrel de la compra de l’edifici pels propietaris del futur Hotel Elke, fa unes setmanes que la persona que el regentava en el seu tram final va anunciar a les xarxes socials que a pocs metres de l’antic edifici es posaria en funcionament l’Hostal del Chic.
Fent el seguiment d’aquesta bona notícia ens interessàvem per aquest nou projecte i les dades que aconseguíem eren que  l’edifici on s’emplaçarà està situat a l’altra vorera, a l’antic Hostal Montserrat, edifici tancat que es troba entre el de la Cambra de Comerç i la Casa La Campana, una finca que havia estat adquirida pels germans Anllò, per fer les funcions d’annex dels hotels Les Noies i Rex I quan es trobaven en funcionament.
Aquest edifici va formar part dels lots subhastats per l’INCASOL (Institut Català del Sòl) i adquirit per 310.000 euros per uns empresaris lleidatans, a través de la societat Ventafarinas S.L., que han estat cercant llogaters per tal de treure’n un rendiment.
A través d’intermediaris es va contactar amb els responsables del Chic Bar i es va arribar a l’acord de posar-lo en funcionament amb les prestacions inicials.
L’edifici consta de planta baixa i dues plantes superiors, un total de cinc habitacions amb bany (4 a la segona planta i 1 a la primera) i amb una superfície total de 276 m2 útils.
A la part baixa hi ha una zona de bar i, segurament, es podrà comptar amb el complement d’alguna terrassa exterior que encara està per definir si podria comptar també amb un espai al Passeig del Mar.
El projecte ja es va lliurar a l’Ajuntament i les actuacions que s’hi han de fer no tenen una gran complexitat atès que es conservarà pràcticament la seva estructura interior fent-hi petites obres de millora per a la seva posada a punt i l’obertura al públic prevista per abans de l’estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.