El Dissabte 11 de Juny es Celebrarà la XIX Edició de la Mostra de Cuina Casolana a Santa Cristina

El Dissabte 11 de Juny es Celebrarà la XIX Edició de la Mostra de Cuina Casolana a Santa Cristina

La Mostra de Cuina Casolana està organitzada per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, però per tal que es pugui portar a terme, és indispensable la participació de col·laboradors externs tant a nivell d’organització com a l’hora d’elaborar plats. 

Així, més de cinquanta cuiners i cuineres no professionals i voluntaris participen desinteressadament amb l’elaboració de plats per a un total de més de cinc-centes persones. Cada recepta es prepara per a 30 racions, configurant un ampli menú repartit en 17 primers, 17 segons i 17 postres diferents.

 La Mostra de Cuina Casolana de Santa Cristina d’Aro és, avui dia, un acte que té repercussió no només a Santa Cristina d’Aro sinó també als pobles veïns. Són molts els amants i les amants de la bona cuina casolana de municipis com Sant Feliu de Guíxols, Llagostera, Castell – Platja d’Aro i S’Agaró i Cassà  de la Selva que esperen amb delit l’arribada de la Mostra de Cuina Casolana de Santa Cristina d’Aro per gaudir de les excel·lències de la gastronomia casolana que hi ha avui dia a les nostres contrades.

 Darrerament a més, s’han incorporat com a voluntaris cuiners i cuineres residents al nostre municipi procedents d’altres nacions i continents, cosa que dóna un caire d’integració i de multiculturalitat a la Mostra de Cuina Casolana de Santa Cristina d’Aro. 

 Els tiquets estan disponibles a un preu de 11 euros 3 plats a l’oficina de turisme de Santa Cristina d’Aro, la carnisseria Deulofeu i la boutique Romy. També es poden adquiriir tiquets solts a un preu de 4 euros el tiquet.

 La cita serà dissabte 11 de Juny a les 21.00h al Pavelló Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.