Èxit del II Seminari organitzat per EMPRENEDORS a Santa Cristina d’Aro

Èxit del II Seminari organitzat per EMPRENEDORS a Santa Cristina d’Aro

Daniel-Ordas

Amb una escenografia i efectes especial propis d’una obre de teatre, Daniel Ordas, advocat i polític socialdemòcrata suís, que teoritzat sobre eines de control democràtic i democràcia directa, va captivar a un nodrit grup de convidats que varen participar del segon seminari interprovincial.

El nou format ideat per Emprenedors per a la tertúlia, va resultar ser un èxit per original, innovador i pròxim al públic. Ordas va destacar la importància d’obrir el procés de reforma constitucional, establir de forma clara i concisa les competències de cada institució i incorporar mesures progressives de participació ciutadana començant per els municipis.

El catedràtic Jose Vives Rego i la investigadora econòmica Estefania Santacreu varen fer una brillant replica a l’advocat suís, que en una sessió de prop a quatre hores, va respondre de forma magistral a un públic entusiasta que omplia l’amfiteatre de preguntes i reflexions que va moderar i coordinar Carlos Bassó, President de la Plataforma Ciutadana EMPRENEDORS.

Malu Gil i Julio Rico, responsables d’organització, van anunciar que es treballa ja en la tercera edició del cicle de seminaris per a 2016 donat l’èxit de participació i el nivell de qualitat que s’ha assumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.