Les reformes viàries a Sant Feliu, a dos ritmes

Les reformes viàries a Sant Feliu, a dos ritmes

 

http://www.elpunt.cat

Segons Informa El Punt Avui El reguitzell d’obres de reurbanització que des de finals de l’any passat afecten diversos carrers del centre de Sant Feliu de Guíxols finalitzaran entre final de mes i al llarg de l’abril, segons ha confirmat la regidora d’Obres, Dolors Ligero. En el cas del tram baix del carrer Eres, la baixada de les Eres i el carrer Metges, l’edil argumenta que ha estat una “obra complicada per les rasants” i el fet que no són carrers d’amplades regulars, però apunta que el ritme previst es manté i reobriran al trànsit a inicis de primavera.

En canvi, la reurbanització dels carrers de l’Iris i un tram del carrer Aden, que a priori semblava més senzilla, va amb retard. Ligero explica que l’empresa que fa les obres ha sol·licitat una pròrroga de quinze dies i el consistori l’ha admès. Però avança que si el termini de la moratòria no es compleix aplicaran les sancions que preveu el contracte d’execució del projecte.

Els treballs compliquen el trànsit al sector de l’Eixample, però tot i admetre algunes queixes, la regidora diu que la majoria de veïns “entenen les molèsties i valoren les obres en temps de crisi”. En les pròximes setmanes està previst que comencin actuacions similars als carrers de Miquel Boera i Santa Magdalena.

Ligero afegeix que aquest any també s’emprendrà la reurbanització del carrer de Sant Martirià, un cop s’hagi aprovat el pressupost i el paquet d’inversions del 2015. La previsió és que els números passin pel ple al llarg d’aquest mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.