AMPLIACIÓ DEL PROJECTE DE L’HOTEL ELKE

AMPLIACIÓ DEL PROJECTE DE L’HOTEL ELKE

Sant Feliu de Guíxols

Elke_web

Segons Informa Radio Sant Feliu, el passat dijous 5 de març a la comissió de govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es va aprovar la segona aprovació inicial del Pla de Millores del l’hotel Elke que es projecta fer a la Rambla del portalet.
Aquesta segona aprovació bé donada pel fet que els promotors han presentat un nou projecte que inclou totes les finques de la Rambla i una més del carrer San Ramón, ja que s’ha arribat a un acord amb els propietaris.
L’hotel, en aquesta nova proposta, creix en unes 5 habitacions més i serà un establiment d’unes 70 habitacions efectives i la part més important d’aquesta ampliació és que tota la façana de la Rambla del Portalet formarà part d’aquest nou projecte.
Ara s’inclouran dues façanes catalogades, per una part la del Chic Bar (aquesta ja inclosa en el primer projecte) i ara també una altra finca que té uns esgrafiats a la façana  atès que s’ha pogut arribar a un acord amb els propietaris.
Joan Vicente, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en declaracions a la nostra emissora, explicava que part d’aquest acord consisteix en fer una permuta, la finca de la Rambla del Portalet amb una que hi ha al carrer Sant Ramón, la qual en un primer moment anava destinada a habitacions de l’hotel i ara es convertirà en habitatge.
El canvi més substancial serà que ara, el nou projecte contempla l’entrada de l’hotel per la façana que té uns esgrafiats i que està protegida.
Està previst que les obres d’enderroc comencin el mes de setembre d’enguany.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.