Nova agrupació política a Santa Cristina

Nova agrupació política a Santa Cristina
Sr. Manuel Eduardo Cros, President Associació Junts per Santa Cristina amb la Sra. Núria Soler Roig candidata a les eleccions municipals 2015 representant l’Agrupació d’electors Junts per Santa Cristina
Sr. Manuel Eduardo Cros, President Associació Junts per Santa Cristina amb la Sra. Núria Soler Roig candidata a les eleccions municipals 2015 representant l’Agrupació d’electors Junts per Santa Cristina

JUNTS PER SANTA CRISTINA és una associació de veïns que s’ha creat darrerament amb la intenció de permetre als ciutadans de Santa Cristina, decidir sobre les accions que els afecten i poder actuar directament sobre les decisions polítiques que es prenen des de l’Ajuntament.

L’Associació de Junts pretén ser un òrgan consultiu i decisiu sobre totes les qüestions que afecten al nostre municipi però no tant sols volen consultar ara que s’acosten eleccions municipals, sinó fer-ho durant els propers 4 anys de mandat a través de reunions mensuals en les quals s’exposaran i es debatran els assumpte que es plantegin a cada moment.

L’Associació de Junts per Santa Cristina està formada per un grup de gent que tenen en comú una sensibilitat cap a les persones que viuen, treballen o tenen algun tipus de relació amb el poble. Junts esta formada per gent de les associacions, d’entitats, de comerços, de tots els barris i totes les urbanitzacions. És per això que l’Associació esta oberta a totes les persones vinculades, afectades, interessades o que creguin que poden aportar algun tipus d’ajuda, assessorament, solució o comentari als temes plantejats.

L’Associació Junts per Santa Cristina no pertany a cap partit ni te cap ideari polític però sí que esta vinculada a una Agrupació d’Electors. Aquests electors han estat proposats pels mateixos associats i tenen la intenció de presentar una candidatura a les properes eleccions municipals per tal de poder tenir veu i vot dins del consistori. Aquesta agrupació d’electors serà l’encarregada de defensar els temes tractats a l’Associació dins l’Ajuntament.

Junts estan convençuts que és necessari un canvi de visió de la política municipal on els governants han d’estar al servei del poble i no a la inversa com ha estat fins ara. Per això a través de l’Associació Junts per Santa Cristina es vol canalitzar totes les inquietuds i crear una nova manera de treballar pel nostre municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.