Voreres i pàrquing al Sot dels Canyers guixolenc

Voreres i pàrquing al Sot dels Canyers guixolenc

 

http://www.elpunt.cat

Segons Informa El Punt Avui El barri del Sot dels Canyers, a Sant Feliu de Guíxols, ha estat l’escenari d’un seguit d’obres de reordenació dels espais públics des del passat mes des desembre. Els treballs, que donen continuïtat a d’altres actuacions fetes en els darrers anys, s’han centrat aquest cop a habilitar noves zones d’estacionament de vehicles delimitades i la creació de trams de voreres en alguns carrers que fins ara tenien un únic nivell de pavimentació, sobretot en els accessos a i el perímetre de l’escola pública Baldiri Reixac.

La regidora de Disciplina Urbanística, Dolors Ligero, explica que els treballs tenen un pressupost de 127.000 euros i han permès crear 18 places d’aparcament noves, moltes de les quals, com en el cas del carrer Logronyo, retallant la superfície dels parterres que envolten alguns dels blocs de pisos. Pel que fa als trams de voreres, impliquen en alguns casos l’ocupació d’espai que alguns conductors ocupaven per deixar els vehicles, però l’edil defensa que la reducció s’ha compensat amb escreix amb les noves places reglamentàries.

Enjardinament

Els treballs conclouran aquest mes i han permès millorar zones que no pertanyen expressament a les comunitats de veïns. En el cas dels parterres, es va consensuar amb el veïnat respectar zones d’estada, on s’instal·laran bancs nous, i està previst replantar arbustos i vegetació per millorar l’aspecte de les zones verdes. També reforçaran en algun punt l’enllumenat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.