Gilberto Gil, Chick Corea, Bryan Ferry, Cindy Lauper i Comediants, al Festival de la Porta Ferrada

Gilberto Gil, Chick Corea, Bryan Ferry, Cindy Lauper i Comediants, al Festival de la Porta Ferrada

Gilberto Gil, Bryan Ferry, Cindy Lauper, Lloyd Cole, Mavis Staples i els catalans Comediants i Love of Lesbian, seran alguns dels protagonistes del 49 Festival de la Porta Ferrada, que tindrà a Sant Feliu de Guíxols entre el 21 de juliol i el 20 d’agost.

Un dels grans atractius és la presència de Ferry, ex vocalista de Roxy Music, que inaugurarà el festival en un concert únic a Espanya, on interpretarà alguns dels seus temes més populars, com ‘Slave to love’, ‘Make you feel my love ‘i’ You can dance ‘.

Un altre dels concerts exclusius a Catalunya seran el de la diva dels anys vuitanta Cindy Lauper, que passarà per Sant Feliu en el marc de la seva gira ‘Memphis Blues Tour’, la cantant de gospel Staples, la banda de jazz Return to Forever IV , liderada per Chick Corea, i el cantautor brasiler Gilberto Gil.

Destaquen també els concerts del pianista italià Ludovico Einaudi, el cantant anglès Lloyd Cole i l’actuació conjunta que oferiran l’orquestra The American Spiritual Ensamble i la Barcelona Jazz Orquestra.

Entre els convidats espanyols, els espectadors podran escollir entre Raimon, que aquest any ha presentat el seu nou treball ‘Rellotge d’emocions’; Luz Casal, que el passat abril va actuar al Palau de la Música Catalana de Barcelona, ​​i els catalans Love of lesbian.

A més, la companyia Comediants estrenarà al festival el seu nou espectacle, ‘Perséfone. Variétés mortals ‘, amb el que viatgen a la prima línia que hi ha entre la vida i la mort, de la mà del personatge de Persèfone, reina del món subterrani.

El programa, que han presentat aquest diumenge l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, el regidor del festival, Miquel Lobato, i el director artístic d’aquest, Albert Mallol, també acollirà un cicle de música de cambra i un altre de música clàssica .

En la presentació, l’organització ha destacat la seva voluntat d’unir qualitat i preus assequibles, i ha assegurat que les entrades – que encara no estan a la venda – tindran un preu màxim de 55 euros i que tots els espectacles es podran veure en els seients més econòmics per 25 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.