L’Ajuntament es prepara per si finalment neva fort

L’Ajuntament es prepara per si finalment neva fort

 

IMG_20150204_121743

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que ha preparat un dispositiu d’emergència per si finalment cal fer front a possibles nevades, tot i que el risc que hi havia a partir dels últims informes meteorològics és “moderat”.

Tal com diu la pàgina web de Protecció Civil (Emergències de la Generalitat), la possibilitat de neu “pot baixar fins a nivell del mar a partir de les 13 h. on les precipitacions poden afectar a litoral i prelitoral de Barcelona, Tarragona i Girona. Es produiran en forma de ruixat i calabruix. Puntualment per sobre de 400 metres es podran acumular entre 5 i 15 cm de neu”. S’està pendent d’una darrera actualització.
Malgrat que les dades de què disposa a hores d’ara l’Ajuntament no apunten a un alt risc, s’ha volgut actuar amb previsió, per tal que tots els serveis municipals estiguin alerta, i la ciutadania informada davant de possibles caigudes de neu, si és que finalment s’acaben donant, com ja ha passat a la Catalunya central i pla de Lleida.
Des del consistori s’ha organitzat una reunió dels diferents coordinadors que estan relacionats amb possibles emergències (protecció civil, policia local, via pública, mitjans de comunicació, brigada, medi ambient, neteja viària, urbanisme…) per prevenir possibles riscos. Igualment s’ha reforçat la compra de sal, per si cal fer front a l’emergència). Tots els vehicles estan també alerta, i efectius policials i de seguretat en avís.
Amb tot convé repetir que les dades apunten a una situació de risc “moderat”, per bé que en alguns punts de la ciutat, els més elevats, s’han vist les primeres volves.
El centre de coordinació d’emergències, com passa en aquests casos, és la policia local. El telèfon és el 972 32 42 11.
Per tal de tenir una informació al moment sobre els avisos que emet Protecció Civil de la Generalitat, feu clic en aquest enllaç:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.