El Secretari General de Cultura, Xavier Solà, es compromet a situar Sant Feliu de Guíxols en el mapa del món cultura

El Secretari General de Cultura, Xavier Solà, es compromet a situar Sant Feliu de Guíxols en el mapa del món cultura

El Secretari General de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Xavier Solà, va participar dilluns a l’acte “Convergència i Unió amb la cultura”, que va tenir lloc a la Sala Albertí del Monestir de Sant Feliu de Guíxols amb l’assistència d’una vuitantena de ciutadans de Sant Feliu.

Solà es va comprometre a situar Sant Feliu de Guíxols en el mapa del món cultural, així com també va fer pública una trobada de fa pocs dies entre el Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la baronessa Thyssen, després d’haver-se detectat certs moviments d’obres del MNAC. La baronessa es va comprometre amb el conseller a seguir endavant amb el projecte museogràfic.

Xavier Solà va explicar que quan van arribar a la conselleria, després del canvi de govern, es van trobar “amb el projecte Thyssen congelat”. Va destacar també que la presència de Joan Alfons Albó al capdavant de l’alcaldia de Sant Feliu “és una garantia de rigor per a poder desencallar els temes pendents a la ciutat, un d’ells, el Thyssen”.

En la seva intervenció, Joan Alfons Albó va considerar que “és imprescindible descatalogar l’edifici de Can Serra, espai on ha d’anar ubicat el futur museu Thyssen, amb la finalitat de facilitar el projecte, ja que així s’evitaran intervencions subjectives que podrien perjudicar el projecte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.