PLA DE MILLORA PER A LA FAÇANA DE PONENT

PLA DE MILLORA PER A LA FAÇANA DE PONENT

 

FAÇANA-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Costes i l’Ajuntament de Sant Feliu estan accelerant les gestions per tal de desencallar, abans que acabi la legislatura, l’afectació que afecta els edificis de la façana marítima que va des de Cal Canari fins a l’alçada del Palm Beach.
Tot aquest frontal, anomenat tècnicament “Sector de Rius i Calvet”  es troba dins d’un Pla de Millora Urbana que està pendent de sotmetre’s a fer un petit planejament per tal que qui hi té propietats pugui edificar, rehabilitar, enderrocar, etc. atès que des de l’any 2006 està paralitzat.
El regidor de Planejament Urbanístic, Joan Vicente,  recorda que un promotor va prendre la iniciativa de fer-se’n càrrec ell mateix (Luque) en l’edifici que es troba entre Cal Canari i l’Amura però, segons  apunta, la presentació de la documentació era incompleta i està aturat des del 2010.
Tot i que a l’Ajuntament li interessa desencallar-ho, el Pla de Millora l’imposa Costes que vol saber quin és el sostre edificable a la zona que compta amb aquesta façana semiprotegida i que, segons Vicente “no és ben bé que no s’hi puguin fer obres ja que “en cas de necessitat per qüestions de seguretat o de vialitat, se n’hi ha fet” .
Es pretenia que un equip d’arquitectes portés a terme el redactat però, com que s’ha prorrogat el pressupost i, per tant, la despesa no està prevista, en tractar-se d’un pla de petites dimensions, serà el propis equips tècnics municipals d’urbanisme els encarregats de redactar-lo.
Quan a les alçades no s’hi contemplen grans edificacions i segons Vicente “ ja no hi haurà excuses urbanístiques per justificar el mal estat de tot aquest tram de la façana marítima de ponent que és molt important per a la ciutat i que ens hem proposat com a una de les nostres prioritats”.
Mentrestant, si es vol fer algun tipus d’obres que no van en contradicció amb el que es vol portar a terme, es donaran llicències provisionals als propietaris que hauran, o bé de rehabilitar el que hi ha ara, o bé fer alguna cosa semblant a les edificacions actuals en aquest espai que el regidor considera “de primera magnitud”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.