HELIPORT AL PARC MIQUEL MURLÀ

HELIPORT AL PARC MIQUEL MURLÀ

 

HELIPORT-WEB_

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquesta setmana és previst que finalitzin les obres d’adequació d’un espai del Parc Miquel Murlà (davant de l’edifici de Sant Feliu Gent Gran, a Tueda), per tal que hi pugui aterrar amb comoditat un helicòpter en cas d’emergència mèdica que s’emplaçarà a la vora de la porta d’entrada del centre per agilitzar trasllats des d’un lloc estratègic atesa la proximitat del Centre d’Assistència Primària.
Per tal d’habilitar aquest espai s’ha eliminat un dels parterres que hi havia i s’ha deixat a nivell del terra. Alhora, les papereres i altres elements s’han retirat, per tal de deixar sense obstacles verticals aquesta zona.
Per últim, al llarg d’aquesta setmana es traslladaran els fanals existents a la plaça un parell de metres més en direcció al carrer -ja s’han fet les rases-, de tal forma que quedi un espai ampli que no entorpeixi les possibles operacions d’enlairament o aterratge d’un helicòpter.
Al final d’aquesta setmana ja es podrà acabar de condicionar i pintar al paviment una H, que pot ser de vital importància en casos d’emergències mèdiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.