TRES NOTÍCIES DEL CARNAVAL A SFG

TRES NOTÍCIES DEL CARNAVAL A SFG

 

GASTRONOMIC-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Un any més, durant el Carnaval Ganxó, des de l’Àrea de Promoció Turística de l’ajuntament tornen a preparar durant les dates del carnaval, el  Carnaval Gastronòmic Ganxó 2015, el II Concurs de decoració d’establiments (restaurants, bars i comerços) i el Sopar de Colles:

CARNAVAL GASTRONÒMIC

Carnaval Gastronòmic Ganxó 2015:
La condició per poder participar a la campanya és l’elaboració d’un menú  amb temàtica carnavalesca, i que aquest  estigui disponible a l’establiment durant les dates de la campanya: del dissabte 7 al diumenge 15 de febrer.

CONCURS DECORACIÓ ESTABLIMENTS
II Concurs de decoració dels establiments (hotels, restaurants i comerços):
Els establiments haurien d’estar decorats del dimecres 11 al  diumenge 15 de febrer i termini d’inscripció és del 26 al 31 de gener.
Trobareu les bases i la butlleta d’inscripció a la plana web www.guixols.cat, l’Oficina de Turisme (plaça del Monestir, s/n) o al facebook/guixols.
Els establiments interessats es poden adreçar a  l’Àrea de Turisme i Promoció Turística, telèfon 972 82 06 46 o per correu electrònic a adl@guixols.cat

SOPAR DE COLLES
Sopar popular de presentació del Carnaval 2015 i de Sa Majestat Carnestoltes, el dissabte 7 de febrer (cadascú se’l porta) al Pavelló La Corxera. Durant l’acte, es farà la proclamació de les Padrines del Carnaval Ganxó. Després ball i festa amb Nouso
Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça i xapa del Carnaval). Obertura de portes per preparar el sopar, a les 19.30 h.
Venda de tiquets  a partir del divendres 23 a l’Oficina de Turisme

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.