ERC de Platja d’Aro pactarà posant per davant programa i pressupost

ERC de Platja d’Aro pactarà posant per davant programa i pressupost

La candidata d’ERC a Castell-Platja d’Aro, Estel Rodríguez, afirma que el seu grup només s’obrirà a possibles pactes posant com a condició el programa electoral, les seves coincidències i afinats, però també el pressupost per portar a terme iniciatives concretes. En aquest sentit, Rodríguez va destacar ahir durant una roda de premsa a Platja d’Aro, que ERC, en cas que sigui decisiva a l’hora de formar un govern, la seva proposta no passa només per la regidoria i la quota política, sinó que s’hauran de pactar molt bé els recursos per tirar endavant les propostes.

Una altre aspecte que per ERC és essencial, segons va explicar la número dos de la llista, Montse Rovira, és dur a terme una reforma o replantejament per fer una administració de més qualitat. En aquest sentit, la formació continuada i reciclatge del personal de l’Ajuntament serà essencial: “També caldrà escoltar al propi personal i tenir-lo en compte per dur a terme aquest replantejament”, va destacar Rovira.

Pel que fa referència al programa, ERC és conscient que cal centrar-se en les persones més que en les grans obres. Amb tot, els republicans apostaran per impulsar un hotel d’entitats, redistribuir els espais municipals per a ús de les entitats i plantejar un Ecomuseu / Centre Interpretació de les Gavarres, ubicat a Castell d’Aro, com a element estel·lar. 

www.elpunt.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.