FRANCESC HOMS A LA CASA IRLA

FRANCESC HOMS A LA CASA IRLA

 

HOMS-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte 17 de gener a les 18:00 h. s’inaugura la nova temporada cultural de la Casa Irla amb el Conseller de la Presidència, Francesc Homs, que pronunciarà una conferencia sota el títol “Decidir i sumar per la unitat”.
La fundació es mostra complaguda “de poder començar la nova programació d’Hivern-primavera amb una conferencia d’alt nivell tant pel que fa al ponent com pel seu contingut en un moment en què Catalunya viu un procés cap a la independència en el qual tots i totes hi tenim una gran responsabilitat per a què arribi a bon port i això mateix és el què li podrem demanar de viva veu a un dels protagonistes d’aquest procés”.
En aquesta programació també es comptarà amb la presència de noms destacats de la literatura i la política com Vicens Villatoro, Javier Cercas, Pilar Rahola o Francesc Marc Àlvaro entre d’altres.
Pel que fa a l’altre gran apartat de la programació cultural, en les exposicions d’art destaquen la gran acceptació i difusió que han tingut les inscripcions per a exposar a la Casa Irla al llarg del 2015 amb 18 propostes diferents de les quals n’han escollit sis que seran les que es veuran exposades enguany. Els responsables agraeixen “a tots els participants en aquest procés la seva voluntat de contribuir a la cultura a la Casa Irla i als que no han estat seleccionats els emplacem a tornar-hi l’any vinent en una nova ocasió”. L’apartat de sons de taverna, la música en directe, tornarà a la programació cap el mes de març “una vegada els números i els pressupostos siguin més favorables i es puguin oferir uns espectacles musicals de qualitat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.