EMP reparteix més de 2 tones de pomes

EMP reparteix més de 2 tones de pomes
Part de l’equip de Emprenedors per Santa Cristina amb Julio Rico a la dreta.
Part de l’equip de Emprenedors per Santa Cristina amb Julio Rico a la dreta.

Nous aires es respiren al municipi baix empordanès de Santa Cristina d’Aro, la Plataforma Ciutadana, Emprenedors per Santa Cristina que aspira a ser alternativa de govern, ha dissenyat una acurada campanya electoral, imaginativa, creativa i original que no ha deixat indiferent als Cristinencs.
En només una setmana aquesta nova formació, ha aconseguit ser el centre d’atenció polític en un municipi esgotat, on durant els últims setze anys l’alternança política ha estat en mans de tres partits, CIU, PSC i ERC.
En aquesta ocasió els aspirants s’han doblat amb la presència del Partit Popular, Solidaritat per la Independència i Emprenedors per Santa Cristina, que sota les sigles de EMP i simbolitzats per la poma verda empordanesa, es presenten com a Plataforma Ciutadana de caire exclusivament Municipal.
L’ imatge del partit, basada en la poma verda, és present a tot el municipi, d’ençà que va començar la campanya electoral, Emprenedors per Santa Cristina ha repartit més de 2.000 kg. de poma verda de les cooperatives agrícoles de la Província. Els establiments comercials, els bars, cafeteries i restaurants del poble sons subministrats a diari de pomes verdes gratuïtes pels seus clients, les pomes es reparteixen també pel carrer, a l’escola, a l’ajuntament i als mercats.
Segons Julio Rico, Alcaldable de Emprenedors per Santa Cristina: “La imatge de marca i disseny de campanya electoral, ideada de forma interna i amb recursos escassos, ha superat totes les expectatives, mes 13.000 visites a Facebook i presència a tot el terme municipal”.
Emprenedors per Santa Cristina ha donat un exemple de com amb imaginació i pressupostos reduïts, es pot arribar al ciutadà sense recórrer a les grans inversions, que inclús, en temps de crisis, destinen els partits tradicionals.
Idees fresques i originals que haurien de servir d’exemple a tants ajuntaments d’una Costa Brava en recensió, per a la seva promoció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.