El Conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, dóna suport la candidatura de Joan Alfons Albó

El Conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, dóna suport la candidatura de Joan Alfons Albó

El Conseller de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries, va participar dissabte en un acte electoral a la plaça del Puig de Sant Feliu de Guíxols per donar suport a la candidatura de Convergència i Unió, encapçalada per Joan Alfons Albó.

L’acte va ser presentat per la número 7 de la llista, i fins fa poc presidenta de l’associació de veïns del barri del Puig, Dolors Ligero. Ligero va explicar que fa més de sis anys que es va iniciar la reivindicació de la millora d’aquest barri de Sant Feliu i va aprofitar per convidar al Conseller Cleries a tornar a visitar la plaça d’aquí a quatre anys per a comprovar la feina feta per Convergència i Unió en cas que el 22 de maig la gent de Sant Feliu els faci confiança a les urnes.

Seguidament va ser el torn de Joan Alfons Albó, qui després de fer un breu repàs al model de ciutat i programa de Convergència i Unió, va destacar la prioritat de desenvolupar unes bones polítiques socials com a base per a què la gent pugui viure bé a Sant Feliu. Albó va tornar a insistir que CiU es presenta amb la voluntat de fer uns grans resultats i va deixar clar de nou que no hi ha opció de pacte possible ni amb Tots per Sant Feliu ni amb el PSC-PSOE. Finalment, Albó va remarcar que Dolors Ligero “és la garantia per a què el Pla de Barris, i en especial la millora del barri del Puig, tiri endavant” en un futur govern de la ciutat.

En la darrera intervenció, el Conseller Josep Lluís Cleries va recordar la seva relació amb Joan Alfons Albó quan aquest darrer era alcalde de Sant Feliu i en va destacar el seu compromís i entusiasme per servir a la societat, alhora que en va subratllar la seva capacitat d’escoltar. Va remarcar també que gràcies a aquestes capacitats ho tindrà fàcil per poder intercedir davant l’administació sempre que sigui necessari. Sobre la política d’àmbit català, Cleries va fer esment a les manifestacions contra el govern pels ajustaments del pressupost, afirmant que qui nega un major finançament per a Catalunya és el PSC, tal i com ha succeït aquesta setmana amb el vot en contra al fons de competitivitat de Catalunya.

Un cop acabats els parlaments es va donar veu al públic assistent per tal que pogués fer arribar les seves consultes i demandes a la gent de la candidatura de Convergència i Unió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.