Fixen la indemnització del gestor turístic de Sant Feliu en 4.050 euros

Fixen la indemnització del gestor turístic de Sant Feliu en 4.050 euros

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui EL govern de Sant Feliu de Guíxols (CiU i PSC) va revelar ahir que la Comissió Jurídica Assessora (CJA) de la Generalitat ha avalat l’import de 4.050 euros amb què proposaven indemnitzar el gestor turístic extern, Albert Moré, que va ser destituït a principis de setembre. Els serveis jurídics del consistori van calcular la suma segons la llei de contractes del sector públic, corresponent al 10% de la part del contracte no executada, que s’estenia fins al 31 de maig de 2015 amb una quantia total de 65.340 euros.

El govern guixolenc, però, ha fet els números amb la figura de resolució per desistiment del contractista, adduint que Moré havia posat la seva continuïtat en mans de la regidora de Promoció de la Ciutat, Pilar Giró, a principis d’estiu. Posteriorment, va continuar treballant durant els mesos de juliol i agost, quan TSF va començar a demanar els imports de contractacions anteriors i d’altres de paral·leles per part de la fundació que gestiona les exposicions de la col·lecció Carmen Thyssen al monestir.

S’obre la via judicial

Com que la quantitat de la indemnització no va ser acceptada pel contractista, l’Ajuntament va traslladar la proposta de resolució del contracte a la CJA, l’informe de la qual és preceptiu en cas de resolució d’un contracte amb oposició del contractat. El govern local defensa que la xifra avalada per l’ens jurídic contrasta amb les quantitats estimades pels grups de l’oposició, molt més elevades. Però de moment no compten amb el litigi que plantejarà l’antic gestor turístic.

Moré ahir admetia que la resolució de la CJA no el satisfà: “És un organisme respectable, però la justícia ordinària hi està per damunt.” Sobre aquesta premissa, anunciava que els seus advocats continuaran el procediment judicial “fins al final”, reclamant l’import total del contracte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.