El govern de Sant Feliu impedeix l´assemblea laboral que volia fer CCOO

El govern de Sant Feliu impedeix l´assemblea laboral que volia fer CCOO

 

COMISSIONS-WEB

Segons Informa Diari De Girona Comissions Obreres havia convocat per ahir a la una del migdia una concentració davant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per denuncair abús de poder de l’equip de govern que sosté que ha exercit respecte del conveni dels treballadors, la valoració dels llocs de treball i el trasllat de lloc d’una treballadora que va sortir escollida delegada sindical de CCOO. A més de la concentració, CCOO també havia convocat una assemblea general de treballadors, la qual l’equip de govern ja es va encarregar d’impedir a través d’un correu electrònic que va enviar a les 12.53 hores, set minuts abans de la convocatòria del sindicat.

En aquest correu, el govern municipal afirmava que “enguany s’ha esgotat la possibilitat de celebrar una assemblea dins l’horari laboral” perquè ja va tenir lloc el 13 d’octubre. Segons exposava el govern, el conveni estableix una única assemblea anual dins de les hores de treball.

Des de CCOO en declaracions a Ràdio Sant Feliu, van manifestar que aquesta actuació del govern és una mostra més de l’abús de poder que denuncien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.