Crearan setze places d´aparcament al Sot dels Canyers

Crearan setze places d´aparcament al Sot dels Canyers

 

SOT EL CANYERS

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa diverses obres de millora a la zona de Sot dels Canyers. Les actuacions previstes, segons ha explicat la regidora d’Obres Públiques Dolors Ligero, són  la creació i ordenació de tres zones d’estacionament amb un total de 16 places i l’arranjament de diversos punts de l’àmbit del barri.
Respecte dels vials, es durà a terme una ordenació i arranjament general consistent en la construcció de voreres en aquells punts on no n’hi ha o bé el seu estat requereix una intervenció, així com la formació dels corresponents guals de vianants i rampes d’accés. També hi ha la previsió d’asfaltar diversos punts de la calçada on el paviment està deteriorat,  millorar els accessos als diferents blocs, delimitar diferents zones destinades a aparcament de vehicles i completar i millorar la senyalització viària tant vertical com horitzontal. Igualment es projecten actuacions en l’enjardinament de diverses zones.

Setze places d’aparcaments
Una altra actuació, han informat fonts municipals, és completar i renovar el mobiliari urbà existent (bancs, papereres, aparca-bicicletes i pilones). Finalment, la nova zona d’estacionament serà al carrer Logronyo, davant el bloc 7 i al carrer Pontevedra. En total 16 noves places d’aparcament, han exposat les fonts municipals.
Les obres han estat adjudicades a l’empresa Aglomerats Girona, tenen un cost total de 126.578,51 euros i un termini d’execució de dos mesos i mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.