Emprenedors Per Santa Cristina Inicia la Ronda de Reunions Sectorials dels Diferents Col.lectius de Santa Cristina d’Aro

Emprenedors Per Santa Cristina Inicia la Ronda de Reunions Sectorials dels Diferents Col.lectius de Santa Cristina d’Aro

EMP mostra la seva sensibilitat davant el col·lectiu de mares i pares del CEIP Pedralta., li succeiran las sectorial per  Presidents de les urbanitzacions previstes pel dissabte 14 de maig  a les 17:00 hores  i la d’afectats pel POUM de Santa Cristina que tindre lloc  a la Seu del partit el proper 17 de Maig a les 18:00 hores.

 Ahir dimarts Julio Rico, (Cap de llista de EMP) i Sandra Callizo (Responsable d’Ensenyament de EMP) mostraven la seva solidaritat al grup de ciutadans desconcertats davant l’evolució de l’assignatura pendent de Santa Cristina, l’ampliació del CEIP Pedralta..

 La responsable d’ensenyament de EMP, va explicar l’enfocament i objectius a curt, mig i llarg termini de la seva regidoria, l’exposició  es va veure enriquida per les aportacions dels pares d’alumnes assistents.

 Callizo va identificar com a objectius prioritàries el establir un canal de comunicació directa amb la nova Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des de el factor d’independència política,  per tal de consolidar les inversions necessàries i promeses al CEIP Pedralta, a fi d’acabar amb les mesures provisionals.

 La creació d’una escola municipal de formació no reglada i orientació dirigida, als joves i a la ciutadania en general.

 L’incrementar el numero de places Bressol publiques disponibles al nostre Municipi

La recerca d’acords de col·laboració amb les Universitats Catalanes, Formació Professional i Graus Mitjos, per oferí possibilitats formatives reglades al nostre municipi. Mínim un grau mig desatès al Baix Empordà i directament relacionat amb les possibilitats de Santa Cristina i el reivindicar, davant les institucions competents, el dret dels cristinencs a disposar d’un institut propi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.