Els alcaldables de CiU del cor de la Costa Brava uneixen forces per combatre la crisi i generar ocupació

Els alcaldables de CiU del cor de la Costa Brava uneixen forces per combatre la crisi i generar ocupació

El Conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha avalat avui dissabte la idea de generar sinergies renovades entre ajuntaments i empresaris, a través de les entitats que els representen, i de promoure conjuntament el cor de la Costa Brava com a destí turístic de qualitat. Ho ha fet a la intervenció de cloenda de l’acte “Dinamització econòmica des dels Ajuntaments”, organitzat conjuntament per Convergència i Unió de Palamós, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols, on també hi han participat els alcaldables de les poblacions organitzadores i representants del món empresarial de la zona.

L’acte ha constat de dues taules rodones, on s’ha constatat que els elements necessaris perquè els propers anys siguin de més activitat turística i de més valor afegit hi són però que per tal que això sigui possible cal que els empresaris i professionals ho tinguin fàcil i se sentin acompanyats per les polítiques que es fan a tots nivells. Alhora, s’ha remarcat que “Convergència i Unió és gent de gestió i gent que coneix la política” i s’ha valorat l’oportunitat de poder fer aquest intercanvi en un acte com el que s’ha organitzat.

D’aquesta manera, els representants del món empresarial han pogut traslladar les seves demandes als alcaldables, amb especial atenció a la necessitat de coordinar-se per a mancomunar serveis, així com evitar que es posin pals a les rodes a les iniciatives privades, que són claus per a la dinamització de l’economia. Pel que fa a les intervencions dels alcaldables, han insistit a defensar que els quatre municipis es complementen, i que és fonamental treballar junts, unificant serveis entre tots els ajuntaments de la zona. S’han mostrat il·lusionats amb aquesta nova etapa, alhora que s’han compromès a sumar esforços generant complicitats entre ells per a sortir junts de la crisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.