Sant Feliu de Guíxols ja és Destinació de Turisme Familiar

Sant Feliu de Guíxols ja és Destinació de Turisme Familiar

 

sant-feliu

Segons Informa Diari De Girona El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va lliurar a l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, el diploma que acredita el municipi com a Destinació de Turisme Familiar (DTF).
En el decurs de l’acte, el conseller Puig i l’alcalde van lliurar les plaques acreditatives als 36 establiments del municipi adherits al segell DTF, entre allotjaments turístics, restaurants i establiments d’oferta d’oci i lleure.
La certificació de Sant Feliu de Guíxols coincideix amb la celebració de l’Any del Turisme Familiar a Catalunya, una de les grans iniciatives promocionals del pla d’accions de l’Agència Catalana de Turisme. L’objectiu és enfortir el posicionament de Catalunya com a destinació ideal per a les famílies amb nens.
El segell d’especialització de Destinació de Turisme Familiar, impulsat per l’Agència Catalana de Turisme, reconeix aquells municipis que disposen d’una oferta municipal, d’allotjament, de restauració i empreses d’activitats especialitzada per a famílies. Un dels principals objectius és el reposicionament de destinacions madures molt conegudes pel turista, davant de l’oferta creixent de sol i platja en l’arc mediterrani per ajudar-les a diferenciar-se de la competència. Es tracta de facilitar el posicionament d’aquestes destinacions oferint un producte especialitzat en base a les necessitats específiques de la  demanda familiar.
El municipi ganxó disposa de zones i clubs infantils, de recursos naturals com ara el Parc de les Dunes de Sant Pol i les muntanyes de l’Ardenya, i ofereix la possibilitat de practicar busseig, immersió, BTT i cicloturisme. També destaca el seu patrimoni lligat al mar i una oferta cultural reconeguda com el Festival de la Porta Ferrada i l’Espai Carmen Thyssen, amb propostes dirigides al públic infantil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.