Tere Moreno no repetirà pel PSC a Santa Cristina

Tere Moreno no repetirà pel PSC a Santa Cristina

 

Santa Cristina d'Aro

Segons Informa El Punt Avui L’actual portaveu del PSC a Santa Cristina d’Aro, Tere Moreno, ha comunicat als seus companys de grup i a la direcció del partit que no vol encapçalar la llista en les eleccions municipals de l’any vinent, una decisió que ahir atribuïa a “motius estrictament familiars”. Moreno, número tres en la candidatura socialista del 2011, va encapçalar el grup arran de la mort de l’exalcalde Ricard Herrero i la renúncia, mesos abans del decés, del número dos, Joan Bou.

Moreno ha desvinculat la decisió del reguitzell de baixes i renúncies que hi ha hagut al PSC pel debat sobiranista. “Els quatre regidors volem acabar el mandat sota les sigles”, avança, ja que al ple “hi ha hagut llibertat de vot” en qüestions nacionals i cap intromissió del partit.

Tot i això, amb vista al futur la portaveu és partidària de “seguir col·laborant amb el PSC”, però no descarta que acabin presentant una nova marca política local. “El compromís del grup és continuar treballant sobre el projecte d’Herrero”, sosté, però el volen obrir a noms independents. Demà, en una reunió, començaran a perfilar la nova llista, en què Moreno no figurarà en primera línia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.