Ordenances fiscals per a 2015 i rebutj per un projecte d’inversio de 450.000 euros a Santa Cristina d’Aro

Ordenances fiscals per a 2015 i rebutj per un projecte d’inversio de 450.000 euros a Santa Cristina d’Aro

 

L’OPOSICIÓ TOMBA AL PLE DE SANTA CRISTINA INVERTIR 450.000 EUROS AL MUR DE CONTENCIÓ DE L’ESCOLA PEDRALTA I A L’ORDENACIÓ DEL TERRENY ANNEX.

La proposta d’aprovació inicial d’un projecta de revisió del mur de contenció a l’Escola Pedralta i l’ordenació del terreny annex destinat a horts va ser desestimat ahir dijous al Ple de la Corporació.

L’oposició en bloc, que suma set regidors, li va recriminar a Llensa, que un projecta d’inversió d’aquesta dimensió no es pot presentar a aprovació sense consens polític, deu dies abans de la votació i sense estudiar altres alternatives possibles. Tots sis regidors de l’equip de govern van votar a favor sense fer cap manifestació.

El Batlle si va aconseguir aprovar les ordenances fiscals per a 2015 que redueixen l’IBI un 5% i aporta noves bonificacions amb el recolzament d’última hora d’ ERC que va votar a favor tot i que va insistir que la rebaixa necessària tindria que ser del 10% tal com proposava el grup d’EMPRENEDORS i que aquesta mesura era viable econòmicament sense afectar a cap servei basic del pressupost 2015. El PSC es va abstenir i el portaveu de EMP va votar-hi en contra argumentant que la rebaixa, si be era necessària,  era insuficient per compensar la pèrdua d’ingressos de les famílies i negocis els darrers anys, l’increment del 60% del IBI entre 2006 i 2014, i l’escàs estalvi promogut per l’Equip de Govern  al pressupost ordinari dels tres darrers anys que no arriba al 5%.

Emprenedors va buscar, sense èxit, modificar l’ordenança per reduir l’IBI un 5% addicional. El rebuig del PSC a sumar-se a la proposta i el definitiu recolzament d’ERC a la proposta de CIU-PP, va fer desistir Julio Rico que pretenia que es sotmetés a votació la iniciativa.

EMPRENEDORS Plataforma Ciutadana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.