INFORMACIÓ SOBRE EL 9N A SANT FELIU

INFORMACIÓ SOBRE EL 9N A SANT FELIU

 

CONSULTA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Mentre el Consejo de Estado, òrgan consultiu no vinculant, acorda per unanimitat impugnar el procés participatiu del 9N i el Consejo de Ministros aquest divendres pot prendre la decisió, a partir d’aquest aval, per traslladar un segon recurs al Tribunal Constitucional, que és més que probable que l’accepti i el prohibeixi, l’Assemblea Nacional Catalana i Omnium Cultural decidien aquest dijous continuar amb la campanya “Ara és l’hora” i feien una crida a la participació sigui quina sigui la decisió.
Aquest dijous l’alcalde de Sant Feliu declarava a la nostra emissora que no entenia “com es pot prohibir votar” i informava que la previsió pel 9N a Sant Feliu és que els guixolencs s’adrecin a votar als dos punts dels quals disposarà la ciutat que són dos edificis propietat de la Generalitat: L’IES Sant Elm i l’IES Sant Feliu.  Afegia que l’Ajuntament està redactant una nota en la qual s’especificarà com fer-ho i que hi haurà servei de transport  als dos centres a més de voluntaris que, amb vehicles particulars, hi traslladaran als qui vulguin votar.
Per poder votar cal haver complert els 16 anys i portar el DNI vigent.  Els col·legis  estaran oberts ininterrompudament des de les 9 del matí fins les 8 del vespre.
Per saber a quin dels dos centres cal adreçar-se, podeu consultar i descarregar-vos la vostra targeta de participació a l’adreça: www.participa2014.cat/onpucparticipar
Per disposar de la papereta de votació, si voleu també la podeu descarregar i imprimir des de l’adreça: http://www.9nconsulta2014.cat/pdf/papereta_CA_ES.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.