Querella de l’edil Juanjo García per difamacions

Querella de l’edil Juanjo García per difamacions

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui El tinent d’alcalde de Turisme i Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Juanjo García (PSC), va anunciar ahir que ha “demanat a l’Ajuntament l’assistència jurídica per presentar una querella” contra el delegat sindical de CCOO al consistori i cap de la representació unitària de treballadors, Josep Lluís Sánchez, que fa pocs dies va demanar l’expedient de contractació de la dona de l’edil, Glòria Brugada, com a treballadora municipal i la relació d’ascensos de categoria. Brugada defensa que les promocions sense concurs han estat instades per la Inspecció de Treball.

El regidor argumenta el recurs als lletrats del consistori: “Les acusacions estan fetes atenent el desenvolupament de la meva tasca com a regidor i amb l’objectiu de desacreditar-me com a tal”, però hi afegeix que també ha posat el cas en mans d’advocats privats. Sánchez no entén que l’edil es querelli: “No té ni cap ni peus; no hi ha cap acusació contra ell.” I lamenta que encara no ha rebut “cap resposta documental” del consistori a les seves preguntes.

García vincula les indagacions del delegat de CCOO a una campanya política “d’accions difamatòries i d’injúries” contra la seva persona, “com a impulsor d’una anunciada candidatura a l’alcaldia de Sant Feliu pel PSC”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.