58è Concurs Exposició de Plantes i Flors a Sant Feliu.

58è Concurs Exposició de Plantes i Flors a Sant Feliu.

Modalitats de concurs:
Flor boscana – Cactus individual – Conjunt de cactus – Planta verda individual – Conjunt de plantes verdes (mínim 6 plantes) – Planta florida individual – Conjunt de plantes florides (mínim 6 plantes) – Bonsai – Orquídia (d’interior) – Ornamentació – Ikebana – Ram de flors – Pom de roses – Clavell únic – Rosa única

Bases:

En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi.
Els i les participants hauran de presentar les flors en testos o bé tallades. Per a les modalitats de rosa única i clavell únic l’organització facilitarà un gerro igual per a tothom.
Pel que fa a flors úniques, només se n’admetran un màxim de tres per concursant. Pel que fa als rams, el nombre màxim serà de dos per concursant.
Quan una planta o ram, per la seva composició, pugui participar en més d’una modalitat, la comissió organitzadora decidirà a quina modalitat concursa.
Amb la finalitat d’ornamentar els recintes, s’admetran flors i plantes fora de concurs. Les així exposades ho seran amb un rètol que ho indicarà. Les plantes de planter tindran aquesta mateixa consideració.
Horaris i llocs de lliurament:
Plantes: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), dijous 5 de maig d’11 a 13 h i divendres 6 de maig d’11 a 13 h i de 15 a 18 h.

Bonsais i orquídies: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el divendres 6 de maig, de 15 a 18 h, i el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Flors tallades: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Flor boscana: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Fora d’aquests horaris no s’admetran més flors.

Per tal de facilitar la participació, l’Ajuntament posarà a disposició de les persones participants que resideixin a la ciutat un servei de recollida a domicili que caldrà demanar a l’Àrea de Cultura (telèfon: 972 82 01 67) abans del dimecres 4 de maig. El servei de recollida començarà el dijous 5 de maig i acabarà el divendres 6 de maig.
Hi haurà servei de vigilància.
El dilluns 9 de maig, de 9 a 13 h, la comissió organitzadora retornarà les plantes i els atuells corresponents a cada participant.
El jurat qualificador estarà format per persones aficionades a les plantes i flors i personal tècnic especialista, i les seves decisions no podran ser apel·lades. El jurat no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors exposades.
Hi haurà un premi especial per votació popular a la millor rosa i a la millor composició de flor boscana. La votació s’efectuarà mitjançant una butlleta que estarà a la disposició dels i les visitants al monestir.
Els premis seran lliurats a les persones guanyadores el dilluns 9 de maig, a les 20 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Tothom qui participi al concurs rebrà un obsequi.
Programa d’activitats:
FIRA FLORS I ARTESANIA FLORAL

En motiu de les flors a Sant Feliu de Guíxols, situem davant el conjunt monumental del Monestir les parades de floristes i artesans com a preludi, d’un cap de setmana per gaudir de les flors, de la composició i creació artística dels participants i visitants.

Concurs exposició de flors.

Exposició de plantes i flors al monestir

Horaris de visita : dissabte 7 de maig de 18 a 21 h.
                          diumenge 8 de maig de 10 a 14 h. i de 17 a 21 h.

L’exposició de flors comptarà amb la col·laboració de pintors locals, que cediran obres per a complementar la mostra.

Racó del muguet.

Vine a l’hort del rector a conèixer i llegir el recull de muguets i anima’t a escriure’n de nous.

Activitats

Sortida matinal : Coneixement de plantes de l’entorn de Sant Feliu de Guíxols
A càrrec del botànic Xavi Vinyes, sortida des del Monestir. Visita oberta a tothom. Dissabte 7 de maig , sortida a les 9:30 h del monestir. Es recomana portar esmorzar.

Taller infantil  :  Fem les nostres flors.
Al Monestir.
Dissabte 7 de maig de 17 a 20 h.
Inscripcions a l’àrea de Cultura, telèfon 972-82.01.67 de 12 a 14 h fins el divendres 6 de maig (places limitades)

Visita guiada:  Un dia a la vida d’un monestir fortificat vora el mar
Visita teatralitzada al monestir de Sant Feliu de Guíxols, de la mà de Jofre de Foixà, monjo, músic i trobador del segle XVII. A través d’aquesta activitat, els visitants es vestiran amb una capelina i entraran com a monjos novells a descobrir els espais, treballs i horaris que a partir d’ara formaran part del seu dia a dia.

Diumenge 8 de maig a les 11 h.
Inscripcions a l’àrea de Cultura, telèfon 972-82.01.67 de 12 a 14 h fins el divendres 6 de maig (places limitades)
Còctel Nenúfar

La comissió de flors, prepararà un còctel en motiu del cap de setmana de les flors.
Durant tot el diumenge. Preu, 1€

www.guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.