Francesc Rebled va presentar a Carles Bassó com a President d’ Emprenedors Per Santa Cristina i a Julio Rico, Alcaldable per Santa Cristina d’ Aro.

Francesc Rebled va presentar a Carles Bassó com a President d’ Emprenedors Per Santa Cristina i a Julio Rico, Alcaldable per Santa Cristina d’ Aro.

El passat dia 23 d’ Abril, la Plataforma Ciutadana EMPRENEDORS PER SANTA CRISTINA va presentar  oficialment la seva candidatura a la sala de Plens de Santa Cristina, davant un centenar de veïns i varis mitjans. L’acte moderat per Francesc Rebled, va comptar amb intervencions de l’Arquitecte Carlos Bassó, President del Partit, que va presentar la Plataforma ciutadana que es presenta a les properes eleccions municipals sota les sigles EMP. Bassó  va insistir en la necessitat de canvis profunds en la Gestió Municipal i en la importància de renovar els governants per a treure a  Santa Cristina de la intensa  crisi financera que pateix i de l’ aïllament com a municipi turístic de la Costa Brava. La seva recepta va ser la professionalització de la gestió municipal, la coherència en la presa de decisions i el fet de comptar amb un equip apolític i il·lusionat que aporti noves idees, noves formes i sobretot esperança a una ciutadania desencantada amb la política dels partits tradicionals.

Julio Rico, per la seva banda, va introduir la resta de membres de la llista electoral, identificant a cadascú d´ells amb les responsabilitats de Govern que assumirien si aconseguissin l’ Alcaldia, Lluisa Rigau juntament amb ell es farien càrrec d’ Economia i Hisenda, Juan Torres de Finances, Francesc Rebled i Carlos Basso d’ Urbanisme, Carlos Rangel de Governació i Seguretat Ciutadana,   Sandra Callizo d’ Ensenyament , Cultura i Immigració amb el suport de Chahida Meloul, a Natividad Sanchez i Sonia Alcacer, les situa Sanitat, serveis Socials i Joventut, mentre que Azu Andreu, Alfredo Garcia i Patricia Schmidt es farien càrrec d’ esports, Turisme, Medi Ambient i Promoció Comercial respectivament.

Rico va presentar un detallat programa electoral basat en creixement i qualitat de vida, acompanyat de setanta mesures concretes per adoptar de forma immediata que va qualificar de vitals i imprescindibles per a reactivar un municipi apagat i tornar a situar Santa Cristina d’Aro en el lloc que li correspon.  L´acte va concloure en el repartiment de pomes autòctones, simbologia en el que es base aquesta recent creada Plataforma Ciutadana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.