La discoteca Paladium de Platja d’Aro demanda a Aro Exportacions per usurpar el nom

La discoteca Paladium de Platja d’Aro demanda a Aro Exportacions per usurpar el nom

Els amos de la discoteca Paladium de Platja d’Aro han demandat a l’empresa Aro Exportacions, que el 22 d’abril s’inaugurarà una discoteca que portarà el mateix nom, per considerar que han usurpat la marca per aprofitar el seu renom, notorietat i el prestigi, ja que no estava registrada.

Paladium Platja d’Aro, per la qual han passat famosos com Anthonny Quinn, Ava Garner, Salvaodor Dalí o John Wayne, va estar oberta durant 45 anys i va ser clausurada per l’Ajuntament de la localitat l’any 2001, encara que els propietaris havien fet festes en memòria de l’antiga discoteca utilitzant la marca i s’estaven plantejant obrir un altre local amb el mateix nom.

Consideren que l’empresari ara denunciat va actuar amb mala fe i, aprofitant que la marca no es trobava registrada a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, l’ha registrat al seu nom i també el distintiu gràfic característic de l’antic local – una imatge que representa a un noi i una noia abraçats -, que va ser dissenyada, asseguren, per un dels propietaris de Paladium.

Segons informa la Fecasarm, els primers propietaris han reivindicat la marca i han interposat una acció de cessament de violació de dret, a més d’una reclamació per danys i perjudicis i, subsidiàriament han demanat la nul.litat del registre de la marca per estar fet de mala fe .

Demanen que els indemnitzi amb 150.000 euros, 100.000 pel dany moral a la imatge i el prestigi i 50.000 euros en concepte de lucre cessant – i ha demanat com a mesura cautelar que no pugui fer ús de la marca mentre no hi hagi sentència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.