D’INTERÈS PELS AFECTATS PER LA HIPOTECA

D’INTERÈS PELS AFECTATS PER LA HIPOTECA

 

PHA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu El President de la taula de Coordinació pel Dret a l’Habitatge, José Luís Mayo, Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, ha enviat una nota als mitjans en la qual informa que  el divendres, 26 de setembre, es va reunir la Taula de Coordinació pel Dret a l’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols i que un dels punts de l’ordre del dia fou donar compte dels escrits que s’estan adreçant als Jutjats, elaborats per les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca,  sol·licitant la nul·litat dels procediments d’execució hipotecària basats en clàusules abusives, il·legalitzades pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).
Així mateix es demana als jutges que notifiquin a les persones afectades que poden recórrer contra les sentències de desnonament abans del dia 6 d’octubre, termini màxim que dóna la modificació legal publicada al BOE de 6 de setembre.
S’adjunten dos models extrets de la web afectadosporlahipoteca.com :
1)       Persones afectades i que ja s’ha dictat sentència en el seu procediment. Aquest escrit va dirigit al Jutjat que ha portat el procediment.
2)       Escrit al Jutge Degà. Aquest escrit el pot subscriure qualsevol persona, afectada per un procediment d’execució hipotecària o no.
Per a més informació podeu acudir a les reunions setmanals de la PAH Sant Feliu de Guíxols que tenen lloc a la Biblioteca Municipal “Octavi Viader i Margarit” cada dilluns a les 19 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.