RECITAL I MÚSICA A SANT AMANÇ

RECITAL I MÚSICA A SANT AMANÇ

 

NOVELA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu El diumenge, 28 de setembre, a les 12 del migdia, a l’ermita de Sant Amanç de Sant Feliu, es portarà a terme un recital que enllaçarà la novel·la “El Dios de las Praderas Verdes”, obra de María José Celemín, que procedent de Valladolid ha recalat fa uns mesos a Sant Feliu.
En aquest recital hi participaran cinc joves músics guixolencs que acompanyaran a l’autora que declamarà diversos paràgrafs del seu treball, una novel·la que també ha estat traduïda a l’anglès i presentada a diversos fòrums internacionals del Sud d’Anglaterra.
La formació musical, anomenada “Clica” està formada per Cristina Llobet Llandrich (violí); Laia de Blas Castaldi (violí); Ignasi de Blas Llobet (violí); Clara de Blas Llobet (violoncel) i Anna Llobet Llandrich (violoncel), quintet que dirigirà l’Anna Maria Llandrich i de Blas.
La temàtica de la novel·la, de 600 pàgines, és de diversa índole; des de la pèrdua i la cerca de Déu, tractant-se d’una travessia espiritual, passant per les qüestions femenines i de la dona, la desaparició gradual de l’Església Catòlica, l’arrelament de l’Opus Dei en el Valladolid de la Restauració de les grans sagues familiars, l’enamorament, la banca, Nova York, l’11 de setembre, els conflictes entre adolescents; les petjades per a tota la vida que poden deixar en aquells que són més vulnerables i el món interior de les Persones Altament Sensibles.
L’acció arrenca d’un lloc real, que és la reserva natural de Castronuño, situat entre Valladolid, Toro, Zamora i Salamanca, i part dels antics escenaris ara s’han convertit en cases rurals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.