ARRIBA EL XVI FIRAMOTOR A SANT FELIU

ARRIBA EL XVI FIRAMOTOR A SANT FELIU

 

FIRAMOTOR-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu El Sant Feliu s’Enfira d’aquest cap de setmana conserva l’edició però varia en la seva denominació. El que fins ara s’anomenava Autocasió, es passa a anomenar Firamotor Sant Feliu de Guíxols, un enunciat sota el paraigües del qual s’obren un munt de possibilitats per a incorporar nous elements, més atractius i diverses activitats paral·leles que van més enllà d’un gran i atractiu concessionari de cotxes a cel obert, tot i que continua essent el centre de la fira i que es reforçarà amb l’assistència de públic a aquestes activitats dinàmiques que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de l’Àrea de Comerç i Turisme ha programat per aquest dissabte i diumenge, 20 i 21 de setembre en la seva  setzena edició.

Dissabte 20 de setembre
Estands de marxandatge i peces relacionats amb el món del motor, exposició de cotxes de competició, cotxes americans, clàssics i motocicletes.
Circuit d’escalextric de 15m².
D’11 a 14h i de 17 a 20h. venda de vehicles dels concessionaris oficials de Sant Feliu de Guíxols. Cotxes, ciclomotors, motocicletes i vehicles elèctrics.
De 17,00h a 21,00h. I Concentració de cotxes americans, Mezcle Car i Pick Up
A les 18,30h Exhibició de motos de trial amb pilots de Gas Gas
Diumenge 21 de setembre
Estands de marxandatge i peces relacionats amb el món del motor, exposició de cotxes de competició, cotxes americans, clàssics i motocicletes.
Circuit d’escalextric m².
Concentració de motos clàssiques.
D’11 a 14h. venda de vehicles dels concessionaris oficials de Sant Feliu de Guíxols. Cotxes, ciclomotors, motocicletes i vehicles elèctrics.
A les 12h Exhibició de motos de trial amb els pilots de Gas Gas Marc Freixa i Arnau Ferrer
I Tour Costa Brava. Recorregut d’uns 70 kms per paratges de la Costa Brava. Sortida  a les 11h i arribada a les 14h a Sant Feliu de Guíxols. Cotxes Muscle Cars, Clàssics, Vintage, Roadster, GT i Caterham.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.