Es limitarà el trànsit al carrer Sant Joan per augmentar la seguretat als vianants

Es limitarà el trànsit al carrer Sant Joan per augmentar la seguretat als vianants

 

santjoan

Actualment hi ha un nombre important de vehicles que utilitzen el carrer de Sant Joan per accedir al Passeig. Això suposa un trànsit difícil de compatibilitzar amb l’activitat comercial i amb les terrasses dels establiments. Ambdues activitats econòmiques són importants per a la ciutat. D’altra banda, és evident que s’incrementa la inseguretat dels vianants.
Per això, cal minimitzar el trànsit de vehicles.
En aquest mateix sentit, la càrrega i descàrrega -que s’ha consensuat prèviament amb els comerciants- es limitarà a uns horaris concrets: de 8.00 a 10.00 al carrer Sant Joan, i de 8.00 a 10.00 i de 13.00 a 15.00 al carrer de Clavé.
Per aquest motiu, properament limitarem la circulació del carrer de Sant Joan només als propietaris/llogaters que hi visquin, així com als dels establiments comercials, i a qui tingui l’aparcament en l’esmentat carrer.
Amb la finalitat de poder identificar els vehicles que hi poden accedir, es pretén que els autoritzats s’hauran d’identificar amb uns adhesius en els quals hi consta “Ajuntament Sant Feliu de Guíxols. ACCÉS VEHICLES CARRER SANT JOAN”.
Per poder disposar d’aquests adhesius cal que els recolliu a l’àrea de Vialitat (Edifici de les Vetlladores, Carrer Mall, 61, 1a planta) de 7.30 a 10.00 hores tots els dies feiners durant els propers 30 dies.
Per obtenir l’adhesiu heu de poder justificar que el vostre habitatge, comerç o pàrquing és al carrer de Sant Joan. Per exemple, per demostrar que sou propietari del vehicle i que estacioneu en un gual d’aquest carrer, caldrà aportar còpia de la propietat o lloguer de l’aparcament i documentació del vehicle. Si el que cal justificar és l’habitatge, caldrà còpia del contracte de lloguer o propietat, o còpia del DNI si hi consta aquesta adreça, etc.
Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar a l’àrea de Vialitat (de 7.30 a 10.00 hores) al telèfon 972 326944, o envieu un correu electrònic a Fmarin@guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.