Tardor intensa d’obres en diversos carrers a Sant Feliu

Tardor intensa d’obres en diversos carrers a Sant Feliu

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui El ple de Sant Feliu va aprovar ahir per unanimitat, en una sessió d’urgència, els projectes de reurbanització dels carrers de Santa Magdalena i Miquel Boera –per un import global d’1,07 milions– i de les Eres i els seus carrers transversals –amb un pressupost d’1,2 milions addicionals–. Les dues obres s’iniciaran a l’octubre i s’han dividit en tres fases, per accelerar-ne l’execució i aconseguir que estiguin enllestides abans de final d’any.

La regidora d’Hisenda i Obres, Dolors Ligero, va recordar que els dos projectes s’executaran com a inversions extraordinàries amb romanents de tresoreria dels exercicis de 2012 i 2013, incorporats amb el vistiplau de l’Estat als comptes d’aquest any. Aquest fet imposa que l’execució no es pugui demorar més enllà del 31 de desembre.

Ara, el govern municipal emprendrà la fase de subhasta i adjudicació. En tots dos casos, la reurbanització dels vials permetrà eixamplar voreres, substituir les canonades dels serveis, dotar els carrers de clavegueram independent per a les aigües negres i les pluvials i, a petició dels veïns, mantenir el màxim nombre possible de places d’aparcament.

L’altra obra que s’emprendrà en les pròximes setmanes és la reforma del carrer Sant Martirià, amb un pressupost de 263.432 euros i sis mesos de durada prevista. En aquest cas, ja s’havia inclòs com a inversió ordinària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.