Sant Feliu estudia com rescindir l’acord amb Moré

Sant Feliu estudia com rescindir l’acord amb Moré

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui El govern de Sant Feliu va encarregar ahir als serveis jurídics del consistori la rescissió del contracte d’assessorament del gestor turístic, Albert Moré, a banda que la notícia li fos comunicada pels canals oficials. Tot i això, l’afectat va treballar a l’edifici del consistori, on va aprofitar per continuar fent gestions per incorporar alguns establiments als programes de destinació turística familiar, esportiva i adaptada.

Moré explicava que plegar voluntàriament seria similar a admetre alguna irregularitat després que la Guàrdia Civil, a instància d’una denúncia judicial, hagi requerit els documents referents a la seva contractació. La seva intenció, tot i l’intercanvi de declaracions amb el vicealcalde, Pere Albó, que el va donar unilateralment per dimitit, és treballar fins al maig de l’any vinent, tot i que no descartava l’opció d’arribar a un pacte amistós per resoldre el seu contracte de manera anticipada.

Comunicat del govern

L’executiu ganxó va emetre un comunicat en què insistia en la “satisfacció” per la feina feta per Moré però admetia la pèrdua de confiança de la major part del govern. Respecte a les indagacions de la Guàrdia Civil, expressava que ha fet arribar els documents amb “la màxima diligència” i va acusar Moré d’“irresponsable” i d’haver-se “extralimitat” en qüestionar l’autoritat de Pere Albó per fer-lo cessar.

La polèmica planarà sobre el ple, avui

El grup municipal d’ICV-EUiA va exigir ahir a l’alcalde que doni explicacions sobre el “serial” del gestor turístic en el ple d’aquest vespre, en el qual el grup de TSF volia presentar una moció per requerir les quantitats que Moré havia cobrat de la fundació que organitza les exposicions de la col·lecció de Carmen Thyssen. Els ecosocialistes critiquen que entre la fundació, participada per l’Ajuntament, i el consistori, el gestor turístic ha facturat “més de 180.000 euros en tres anys”. Tot i no qüestionar la feina feta, el grup vol justificacions. Per part d’ERC, Jordi Vilà va optar per la prudència, tot i criticar la “gestió política”. I el portaveu de TSF, Carles Motas, va anunciar que fins al ple no es volen pronunciar. Sense esmentar explícitament TSF, l’executiu va criticar ahir “l’estratègia de fer arribar als jutjats la informació que els convé i com els convé, esbiaixada” per “fer la guitza” al bipartit de CiU i el PSC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.