EL CAS DEL GESTOR, L’AFER QUE NO PARA

EL CAS DEL GESTOR, L’AFER QUE NO PARA

 

MORÉ-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Es cas del gestor turístic de Sant Feliu, Albert Moré, lluny de tancar-se, no para d’embolicar-se a mida que van passant els dies. Recordareu que l’oposició en bloc demanava responsabilitats i una compareixença de la regidora de Promoció de Ciutat, Pilar Giró, pel procediment en la seva contractació que, en resum, considerava que era cosa dels tècnics de l’àrea de contractació i que  la intenció de l’oposició era posar pals a les rodes del govern.
En una moció presentada per l’oposició en el Ple següent, l’alcalde va sortir al pas de l’import atès que considerava que persones de la vàlua d’Albert Moré, pels beneficis que reporten a la ciutat, els honoraris que cobren estan en la línia d’un arquitecte o un advocat dels que es contracten per algunes operacions i ningú no s’escandalitza.
L’oposició continuava demanant informació al temps que, en considerar que hi havia hagut tracte de favor a l’hora de fer la contractació i que s’hauria d’haver contractat com a càrrec de confiança.
En les darreres hores el grup Municipal de Tots per Sant Feliu ha enviat una nota al mitjans de comunicació en la qual denunciava que l’alcalde no havia admès una moció per via d’urgència, per al Ple d’aquest dijous, en la qual el grup independent demanava els comprovants de les factures emeses per l’empresa de Moré a la Fundació Thyssen, atès que Pilar Giró havia afirmat en les seves intervencions que hi havia efectuat treballs.
En la moció de TSF es demanava aquesta informació que afirmen que fa més d’un mes que està demanada i no els arriba. Tot i que reconeixen que en el procediment per presentar la moció no es compleixen tots els terminis reglamentaris, afirmen que l’habitual és que s’admetin i no entenen perquè l’alcalde no ho permet en aquesta ocasió.
Quan tot semblava que quedava a punt per discutir-ho en algun moment del Ple, com l’apartat de precs i preguntes, aquest dimarts al Diari de Girona s’hi publicaven unes declaracions atribuïdes al vicealcalde i regidor de Cultura, Pere Albó, en què es deia que Albert Moré “signarà avui (dimarts) la documentació per desvincular-se de la corporació municipal. Així ho va manifestar ahir el vicealcalde i regidor de Cultura, Pere Albó (PSC), que va afirmar que plega perquè se l’ha qüestionat -des dels grups de l’oposició- i perquè s’ha polititzat la seva contractació”.
Ja era la segona ocasió en què es donava a Moré per dimitit i ja només calia parlar directament amb ell i el localitzàvem visiblement contrariat per aquestes declaracions i ens deia que ni havia plegat ni pensa fer-ho i que aquestes declaracions “són fruit de la irresponsabilitat d’un polític que s’ha extralimitat en les seves atribucions” al temps que lamentava que en el creuament de declaracions “s’hi barregi el nom de la Fundació Thyssen”.
Hores més tard, arriba a les redaccions una nota de premsa de l’Ajuntament en la qual Pere Albó, sense fer referència a la situació de Moré, se centra en  les queixes de Tots per Sant Feliu i altres grups de l’oposició en referència a la manca d’informació i afirma que “és absolutament fals que no es tingui la informació, perquè a tots els grups polítics se’ls va enviar la informació que demanaven per correu electrònic, i alhora es va publicar al web municipal el 25 d’agost al vespre-nit” i s’acompanyava d’aquesta adreça que deriva al “Portal de la Transparència”:  http://www.guixols.cat/noticies/355-notes-dactualitat-general/ 6345-portal-de-la-transparencia.html .
Com apuntàvem anteriorment, aquest dijous, 28 d’agost, se celebra el Ple Municipal Ordinari, en el qual segurament que en algun moment apareixerà aquest afer recorrent.
Us adjuntem les darreres notes de Tots per Sant Feliu, l’article del Diari de Girona i la nota de l’Ajuntament per tal que disposeu, en la seva totalitat, de bona part de la informació a la qual hem fet referència en un intent de posar-nos al dia de tots els comentaris i opinions creuades que va generant el cas.

Premeu a sobre per ampliar

NOTA TSF

 

NOTA AJUNTAMENT

 

DIARI DE GIRONA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.