El carrer de les Eres de Sant Feliu es començarà a reformar a l’octubre

El carrer de les Eres de Sant Feliu es començarà a reformar a l’octubre

 

CALLE DE LAS ERES

Segons Informa El Punt Avui L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol iniciar a l’octubre les obres de reurbanització del tram inicial del carrer de les Eres –entre Joan Maragall i Santa Teresa–, a més de les seccions de la Baixada de les Eres i el carrer dels Metges compresos entre el vial i el carrer de l’Algavira. Les obres se sufragaran amb 1,1 milions que provenen del romanents pressupostaris dels darrers exercicis, després que el consistori s’hagi acollit als requisits de l’última modificació de la llei estatal d’estabilitat pressupostària.

La normativa prioritza la reducció de l’endeutament municipal, però el consistori ha adduït que ja l’ha retallat en 900.000 euros i que aquest any amortitzarà 1 milió més del deute. El gran obstacle, però, és que s’imposa que les obres que s’emprenguin han de quedar concloses dins de l’exercici, de manera que la regidora d’Hisenda, Dolors Ligero, explica que han hagut de fragmentar el projecte en dues fases. Per al futur restaran pendents les reformes del tram del carrer de les Eres que arriba fins a la rambla de la Generalitat, i dels carrers del Sol i la Lluna fins a la intersecció amb el de l’Algavira. La regidora voldria emprendre-les l’any vinent, però la normativa de moment ho impedeix.

Divendres passat, Ligero va presentar el projecte als veïns de l’àmbit, per mirar de consensuar detalls com ara l’amplada de les voreres –com a mínim una de les dues farà 90 centímetres, per al pas de cadires de rodes i cotxets–, l’altura entre les voreres i les calçades, i la distribució de places d’aparcament, en què es preveuen canvis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.