Els marxants de Girona volen fer clausurar tots els mercats de segona mà

Els marxants de Girona volen fer clausurar tots els mercats de segona mà

L’Associació de Marxants de les Comarques Gironines ha manifestat la seva intenció de prendre les accions necessàries per fer clausurar tots els mercats de segona mà que funcionen a la demarcació, perquè considera que cap d’aquests mercats disposa d’un reglament, malgrat que ocupen via pública. “No n’hi ha cap ni un que sigui legal”, va afirmar el president de l’entitat, Josep Maria Vergés.

En aquest moment, l’entitat de marxants ja ha pres mesures legals contra el que és el més gros i un dels més antics, el que funciona a Castelló d’Empúries. Fins i tot, se n’ha donat compte a la fiscalia, ja que creuen que al llarg de les prop de 400 parades s’aprofita per vendre objectes robats. A més, Vergés va dir que el fet de voler traslladar-lo a una finca privada, segons el promotor, ha estat denegat per la direcció general de Comerç de la Generalitat.

I, després de tenir constància, dels altres mercats que hi ha actualment a la demarcació, han decidit també prendre les accions legals. “No es poden fer, no n’hi ha cap de regulat”, va manifestar Vergés. A més, el president de l’entitat de marxants creu que l’aparició dels mercats de segona mà, que es fan els dissabtes o diumenges, que són els millors dies de la setmana, els estan fent molt de mal. “És una competència directa i total”, va dir Vergés, que va plantejar per què no els fan durant la setmana, com fan ells per acostar serveis als pobles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.