ESTAL PACKAGING SFG CONTINUA CREIXENT

ESTAL PACKAGING SFG CONTINUA CREIXENT

 

ESTAL-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Estal Packaging, l’empresa de Sant Feliu de Guíxols, ha tingut un creixement del 15% en la seva xifra de negoci el primer semestre d’enguany, un cinc per cent més del que havia previst augmentar durant aquest any, segons informa el diari El Punt Avui. L’any passat, la venda de productes a l’estranger ja va suposar el 40% de tot el volum de negoci de l’empresa, que va ser de 18 milions d’euros. Durant aquest semestre del 2014, la xifra ja ha pujat fins al 50%.
L’empresa, que es dedica al disseny i la producció d’embalatge especial per als mercats alimentari i no alimentari, principalment vidre i accessoris premium i ofereix als clients “aquells productes de valor afegit que poden millorar la imatge o el resultat final de la seva marca”. L’any passat, l’empresa ja va obrir una nova seu a Miami, un exemple de l’aposta que ha fet la companyia per arribar al mercat nord-americà. Per això, a principi d’aquest any ja va signar un acord amb RX USA, la delegació que el grup Rich Xiberta –una empresa de Caldes de Malavella especialitzada en fabricar taps de suro– té als Estats Units.
Tal com estava previst, en els darrers mesos l’empresa ha llançat una nova col·lecció, Closures by Estal, una nova gamma de productes de luxe per a tancaments. El producte estel·lar és el nou Vertedor GPI, amb un sistema de doble obturació pensat principalment per al món de les destil·leries i els olis.
La companyia assegura que en els últims deu anys Estal Packaging ha aconseguit duplicar la seva facturació mitjançant l’expansió internacional i l’obertura de noves línies de negoci. Actualment, la firma ganxona opera a països com Itàlia, Alemanya, Portugal, Turquia, Grècia, el Marroc, Uganda, a més del Benelux. No obstant això, Estal Packaging vol implantar-se en el mercat rus.
L’empresa va néixer el 1995 i, actualment, disposa d’una plantilla d’uns cinquanta treballadors. Uns vint-i-cinc es troben a les oficines i una vintena més son agents externs –xarxes de comercials.
La companyia té la seu a Sant Feliu de Guíxols i disposa d’oficines pròpies i delegacions a França, Portugal, els Estats Units i la Xina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.