Antoni Cano no torna a ser l’alcaldable del PP a Platja d’Aro

Antoni Cano no torna a ser l’alcaldable del PP a Platja d’Aro

Antoni Cano no encapçalarà la candidatura del PP a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró en els comicis del 22 de maig del 2011, després de fer-ho en les eleccions del 2003 i el 2007, en què va aconseguir ser regidor i membre de l’equip de govern. En aquest temps de regidor, Cano sempre ha tingut la delegació d’Urbanisme, a través de la qual ara ha tirat endavant la revisió del pla general.

El regidor popular va recordar que ja fa un any que va comunicar al partit a Girona que no tornaria a presentar-s’hi. Una decisió que lligava amb “el poc suport” que havia trobat en la direcció quan havia decidit deixar el govern de CiU i apostar per la moció de censura del PSC-ICV per fer un canvi al municipi, ara fa més d’un any i mig.

“Reconec que el partit tampoc hi tenia gaire interès”, va afirmar Cano en referència al fet de repetir com a alcaldable de Castell-Platja d’Aro en els pròxims comicis. En aquesta línia, el regidor del PP va dir que pensa acabar el mandat i dedicar-se plenament als seus negocis del sector de la restauració, ara que n’acaba d’obrir un tercer. “Tinc ganes de fer un canvi. L’Ajuntament em costa diners”, va recordar Cano.

www.elpunt.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.