SFG MARXA DE LES ASSOCIACIONS MUNICIPALISTES

SFG MARXA DE LES ASSOCIACIONS MUNICIPALISTES

 

SFG-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu LAjuntament de Sant Feliu de Guíxols es donarà de baixa a partir de l’any que ve de les dues associacions municipalistes catalanes: la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, tal i com es va aprobar en el darrer ple municipal i com recull en un article el Diari de Girona.. L’alcalde, Joan Alfons Albó (CiU), ha aportat diferents arguments per justificar la baixa, entre els quals hi ha el fet que ser membres d’aquestes dues entitats no aporta gran cosa per a la ciutat. També ha comentat que la defensa que fan dels ajuntaments davant de la Generalitat és “mínima”.
Joan Alfons Albó creu que “no és lògic que per un territori com Catalunya hi hagi dos entitats municipalistes; de dos colors diferents (CiU i PSC), i que n’hagis de formar part per quedar-hi bé”. En aquest sentit, ha comentat que segurament rebran alguna trucada per la seva baixa. També les veu una contradicció als missatges que es transmeten de simplificació i d’evitar dualitats. En aquest, sentit, l’Ajuntament ganxó ha proposat constituir una sola entitat. De fet, aquesta és la condició de l’alcalde per tornar a formar part d’una entitat municipalista.
Aquest any, l’Ajuntament de Sant Feliu ha pagat de quota anual de l’ACM 3.720 euros, mentre que la de la Federació ha estat de 4.121,22 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.