SANDRO ROSSELL I UNA FINCA A SFG

SANDRO ROSSELL I UNA FINCA A SFG

 

ROSELL-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu L’expresident del F.C.Barcelona, Sandro Rosell, va visitar la setmana passada l’Ajuntament per tal de realitzar gestions personals que el vinculen a ell i a la seva família a Sant Feliu de Guíxols.
Rosell va parlar amb el redactor de la nostra emissora després d’una xerrada informal amb els vicdealcalde, Pere Albó, al pati de l’Ajuntament, on li va referir que es trobava a la ciutat per tal de revisar la situació d’un edifici que el seu pare havia adquirit feia un temps i del qual els quatre germans volen conèixer la situació administrativa per portar a terme algun projecte.
L’expresident encara no coneixia la finca. Es tracta de la fàbrica de Les Sedes del carrer Gravina, edifici catalogat del qual volia parlar directament amb l’alcalde per saber de primera mà quines possibilitats ofereix i també conèixer les limitacions urbanístiques per tal de traslladar-les a la família.
També va haver-hi temps per referir-se a la seva situació actual de la qual va dir que la seva  vida personal havia tornat a la normalitat, que tenia casa d’estiueig a La Bisbal on hi estava passant uns dies amb la família, per la qual comentava que va deixar la presidència del Barça perquè no es podia permetre la llicència de veure’ls patir per la pressió a la qual estava sotmès pel seu càrrec.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.